Vi har flere års erfaring med udskiftning af gaskedler
Vi er i stand til at klare små som mellemstore entrepriser
Vi udfører alle former for vand og afløbs installationer
Vi giver altid et godt tilbud inden opgaven udføres.
Vi udfører alle former for gas installationer
Få kogenende vand direkte ud af hanen, super tilbud på blandningsbatteri med quoocker-funktion, Se vores tilbud!
En halv million danske husstande kan spare mere end 350 millioner kroner årligt på elregningen, hvis de skifter deres gamle cirkulationspumpe ud med en pumpe med lavt energieffektivitetsindeks.

ALPHA2 Grundfos cirkulationspumpeTilbud på Grundfos ALPHA2 25-40 cirkulationspumpe.

En halv million danske husstande kan spare mere end 350 millioner kroner årligt på elregningen, hvis de skifter deres gamle cirkulationspumpe ud med en pumpe med lavt energi forbrug. Dette betyder ikke kun en besparelse for dig og din familie, men skåner også i høj grad miljøet. Så skift til ALPHA2 fra Grundfos – det er sund fornuft!.

Kontakt os omkring deres nye ALPHA2 25-40 Grundfos cirkulationspumpe og få denne til kampagne pris netop nu på bare 2.995,- kr. inkl. moms, montering og levering. Til denne favorable pris tjener pumpen typisk sig selv hjem i løbet 3-4 år.

Det er en forudsætning for tilbuddet, at den eksisterende installation, er lovlig og korrekt udført. Eventuelle ændringer af installationen er ikke inkluderet i tilbudsprisen. Ligeledes kræves der en lovlig udført el-forsyning, i en afstand af max. 1 m fra installationsstedet.

Tilbuddet gælder så længe lager haves!

Hent brochure på ALPHA2 Grundfos cirkulationspumpe.

Karlslunde VVS ApSVi støtter familier med kræftramte børn
Greve Landevej 140
2670 Greve
Tel.: +45 3036 9599

Autoriseret VVS installatør, vi holder os løbende opdateret omkring kvalitetssikring og er certificeret af Lekon.Copyright citrotek.dk 2013-2018©